ý

Brentwood Commons IV

ý / Projects / Brentwood Commons IV

Project Details

Location
Brentwood, Tennessee
Cost
Completed under budget
Size
120,000 SF and 400-space parking garage
Completion Date
2020 - Completed one month early

Partners

Client
Boyle Investment Company
Architect
TMPartners, PLLC

ý acted as the Construction Manager at Risk to build a steel-frame, eight-story structure including four floors of Class A office space atop a four-story podium parking garage. The perimeter enclosure includes precast concrete, glass, brick veneer, and aluminum-composite metal panel siding, a membrane roof, and storefront glazing. The parking deck is clad with similar materials to the office building, but with a different finish. Banker-wire mesh screens are used to obscure the sight-line of parked cards and add visual interest.

ý provided complete preconstruction and construction phase services. We were selected to build this phase of the development based on our successful completion of Brentwood Commons III. Construction was completed one month ahead of schedule in the middle of the existing office complex campus, which maintained ongoing occupancy and operations.

Similar Projects

ý Team